Luxe tuintegels

Keramische terrastegels zijn het allerbeste alternatief voor de traditionele beton- of natuursteentegel. Ten opzichte van beton en/of natuursteen is keramiek onderhoudsarm. Onze keramische tegels worden gebakken in een oven met temperaturen van 750-1250 graden en krijgen een glazuurlaag. Hierdoor is het oppervlak van onze tegels slechts 0,02% poreus. Een glas rode wijn laten vallen is daarmee niet gelijk een probleem. Daarnaast hebben algen in ons vochtige klimaat nagenoeg geen kans om zich te hechten aan het oppervlak van een keramische tegel. Laat staan de hardheid of krasbestendigheid van een keramische terrastegel. Schuiven met tuinmeubelen of bloembakken is geen enkel probleem. Omdat de tegel nagenoeg niet poreus is door de glazuurlaag hebben weersinvloeden en uv straling ook geen vat op de kleur van de tegel. Koop je een donkere tegel dan is deze over 10 jaar nog steeds donker van kleur.

De keramische tegels die kunnen worden toegepast in de tuin zijn tenminste 18 of 20mm dik en worden verwerkt op drainagemortel of tegeldragers. Meer informatie hierover vind je bij VERWERKING KERAMIEK.

Omdat de keramische terrastegel van origine een binnentegel is hebben wij diverse kleuren in ons assortiment die ook dunner (en daarmee voor binnen) verkrijgbaar zijn. Zo is het mogelijk om de vloer van binnen identiek naar buiten door te laten lopen. Binnentegels hebben meestal een dikte van 10 of 12mm.


Tagina vloer

Meer informatie

Voor meer informatie, neem CONTACT met ons op.

Trivium Ceramics B.V.
Rotterdamseweg 400-C
2629 HH Delft
T: +31(0)70-3010500
info@triviumceramics.nl

Onze showroom locatie in Delft is op afspraak te bezichtigen.

FACEBOOK  //  TWITTER  //  INSTAGRAM  //  VIMEO  //  PINTEREST  //  LINKEDIN