Onze producten

Naast de import van een exclusief assortiment keramische terrastegels leveren wij nagenoeg alles op het gebied van hoogwaardige harde materialen. 

Keramiek
Keramiek heeft veel voordelen ten opzichte van natuursteen. Denk hierbij aan kleurvast, krasvast, mos- en algenwerend en vlekbestendig. Doordat het oppervlak van onze keramische tegels minder als 0,1% poreus is hebben vlekken en/of aangroei van algen géén schijn van kans! Natuurlijk moet een keramische tegel ook af en toe schoongemaakt worden maar we kunnen deze tegels zeker onderhoudsarm noemen.

Natuursteen
Natuursteen is er voor de echter liefhebber. Een product zoals graniet, travertin, leisteen, basalt of marmer heeft karakter. Een groot voordeel van natuursteen is dat je vaak niet vast zit aan bepaalde maten. Natuursteen wordt vanuit de groeves gewonnen in blokken en binnen deze maten kan nagenoeg alles gemaakt worden. Een bijkomend nadeel van het product is dat natuursteen meer onderhoud nodig heeft ten opzichte van keramiek.

Beton
Binnen het assortiment beton kunnen wij voorzien in prefab beton (maatwerk beton dat in een mal gestort wordt) zoals banken, tegels, trapblokken etc en premium beton (hoogwaardige beton producten). Het assortiment premium beton komt van een kleinere Belgische fabrikant. Deze maakt bijvoorbeeld grote gegoten betonnen tegels.

Grind en split
Er zijn wel een paar honderd soorten grind en split. Teveel om allemaal op onze website te tonen. Bijna alle soorten kunnen wij leveren. Van rood tot blauw en van een zandkorrel tot keien. Of het nu gaat om enkele big bags of volle vrachten wij zijn uw partner als het gaat om uw levering grind en/of split.

Straatbaksteen
Gebakken stenen worden in Nederland of België geproduceerd. Wij leveren deze producten altijd direct af fabriek tot bij u op het project. Ook voor deze productgroep geldt dat we niet alles kunnen laten zien. Er zijn simpelweg teveel mogelijkheden. Laat ons weten waar u naar op zoek bent en dan komen wij met een passend product.

Steenfineer
Echte natuursteen platen van slechts 1-2mm dik. Ideaal voor de bekleding van wanden en uniek in Nederland.

Toebehoren
Producten ter ondersteuning van ons vaste assortiment harde materialen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tegeldragers, schoonmaakmiddelen en grindplaten.

Meer informatie

Voor meer informatie, neem CONTACT met ons op.

Trivium Ceramics B.V.
Rotterdamseweg 400-C
2629 HH Delft
T: +31(0)70-3010500
info@triviumceramics.nl

Onze showroom locatie in Delft is op afspraak te bezichtigen.

FACEBOOK  //  TWITTER  //  INSTAGRAM  //  VIMEO  //  PINTEREST  //  LINKEDIN